Start Leergang Management Betaald Voetbal 2021/'22

Redactie
KNVB Media
26 augustus, 11:15

De afgelopen week zijn de intakegesprekken gevoerd met de deelnemers aan de nieuwe editie van de Leergang Management Betaald Voetbal, die het hele seizoen 2021/’22 zal gaan lopen. Tijdens de intakes hebben we kennisgemaakt en gesproken over leerdoelen, persoonlijke ontwikkeling, ambities en motivatie voor deelname van de cursisten. Het begin is gemaakt en het ziet er naar uit dat er weer een uitstekende groep klaarstaat voor dit nieuwe seizoen: divers in leeftijd, ervaring, achtergrond en werkveld, van commercieel management tot juridisch en van voetbalinhoudelijk tot strategie en innovatie. Wat de cursisten wel gemeenschappelijk hebben is een intrinsieke motivatie om te leren en zichzelf te ontwikkelen.

De leergang wordt begeleid door twee kerndocenten; Berend Rubingh (een van de grondleggers van het Europese vakgebied Sportmanagement) en Theo Hermsen (zelfstandig organisatieadviseur en docent veranderkunde en leiderschap aan verschillende hogescholen). In de verschillende modules zullen daarnaast experts op hun eigen vakgebied worden aangehaakt, sommigen in leidinggevende posities bij een BVO, anderen van buiten de industrie. Berend en Theo bewaken de rode lijn tijdens deze modules en de gastdocenten delen hun inhoudelijke expertise.

Op 22 en 23 september komt de groep voor het eerst bij elkaar voor de kickoff en module 1, op de KNVB Campus in Zeist. De kickoff staat vooral in het teken van kennismaking en groepsvorming, de eerste module gaat vooral over (ontwikkelingen in) de bedrijfstak.

We kijken uit naar weer een inspirerende editie van de Leergang! Wil je meer weten over het opleidingsaanbod van KNVB Expertise, stuur dan een mail naar coen.nieuwpoort@knvb.nl.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven