Werving Leergang Management Betaald Voetbal

Redactie
KNVB Media
18 mei, 11:15

De komende twee weken kunnen medewerkers van de BVO zich inschrijven voor de nieuwe editie van de Leergang Management Betaald Voetbal. De Leergang wordt elke twee jaar gegeven en is hét opleidingsprogramma voor (aankomend) managers in het betaald voetbal. De Leergang bestaat uit 6 inhoudelijke modules en een fieldtrip, waarin alle aspecten van het runnen van een betaald voetbalorganisatie worden behandeld.

Onder de enthousiaste leiding van onze twee kerndocenten, Berend Rubingh (een van de grondleggers van het Europese vakgebied Sportmanagement) en Theo Hermsen (zelfstandig organisatieadviseur en docent veranderkunde en leiderschap aan verschillende hogescholen) worden de deelnemers aangespoord het beste uit zichzelf en elkaar te halen. De expertise van onze twee docenten wordt aangevuld met de kennis en ervaring van professionals uit de bedrijfstak en het zakenleven.

Middels verschillende individuele casussen en een overkoepelende groepsopdracht, wordt iedere deelnemer uitgedaagd om de geleerde theorie in de praktijk van zijn/haar BVO te brengen. Het programma wordt afgesloten met een slotbijeenkomst, waarin iedere deelnemer wordt uitgedaagd te reflecteren op de gestelde doelen en de toekomstige reis die voor hem/haar in het verschiet ligt.

Zie de brochure voor meer informatie over de data/locaties/kosten van de Leergang. De brochure en het inschrijfformulier kunnen worden opgevraagd bij Coen Nieuwpoort (coen.nieuwpoort@knvb.nl)

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven