KNVB Expertise organiseert nieuwe editie van de UEFA CFM

Redactie
KNVB Media
8 juni 2020, 17:00

Na de succesvolle editie van twee jaar geleden, zijn we trots dat we een nieuwe editie van de UEFA CFM mogen aankondigen.

De UEFA CFM start komend seizoen en is een academische opleiding van de UEFA, georganiseerd door KNVB Expertise. De opleiding duurt 9 maanden en bestaat uit een afwisseling van 6 e-learningsmodules, een onlinebijeenkomst en 2 face-to-face bijeenkomsten op de KNVB Campus in Zeist. Het doel van de opleiding is om de theoretische- en praktische kennis en vaardigheden van de zogenaamde (toekomstige) 'middle managers' uit het Nederlandse voetbal te ontwikkelen.

Meer informatie & inschrijven
Lees hier  meer informatie over de UEFA CFM opleiding. Om je in te schrijven, vraag je via expertise@knvb.nl het aanmeldfomulier aan en dien je dit formulier digitaal en in het Engels in te vullen en naar ons te retourneren. Doe dit vóór 26 juni.

Op basis van de aanmeldingen vindt de selectie van de kandidaten plaats ná 26 juni door een afvaardiging van de directies van de KNVB, ECV, CED en FBO. Je hoort zo snel mogelijk van KNVB Expertise of je bij de 20 geselecteerde kandidaten zit.   

Mocht je verder nog vragen hebben over de opleiding, schroom niet om ons te mailen of te bellen. 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven