Leergang Management Betaald Voetbal 2017-2018: De tussenstand

Redactie
KNVB Media
12 februari 2018, 16:45

16 deelnemers van 12 verschillende betaaldvoetbalorganisaties. Sprekers als Erik Mulder, Jacco Swart, Toon Gerbrands en Marcel Beerthuizen. Met elkaar aan de slag in het Philips Stadion, het Noordlease stadion en op de KNVB Campus. Sportorganisatie/management specialist Berend Rubingh in zijn rol als kerndocent en onderwerpen als de bedrijfstak, positionering, stakeholder management en (financiële) stabiliteit. Dit is zomaar een greep uit de eerste 3 modules van de Leergang 2017-2018.

Op 3 & 4 oktober 2017 is de LMBV 2017-2018 afgetrapt met een twee daagse op de KNVB Campus in Zeist. De cursusgroep timmert hard aan de weg aan zijn of haar ontwikkeling. Met behulp van praktische inzichten, toepasbare kennis en uitdagende leervragen ontplooien de deelnemers zich steeds meer met als doel de eigen competenties en functie bekwaamheiden tot een hoger niveau te tillen. Het enthousiasme van de deelnemers zien wij terug in de terugkerende evaluatiemomenten: tot op heden een gemiddelde beoordeling van ruim een 8! In 2018 gaat de reis verder. Eerstvolgende leer halte: persoonlijke leiderschap.

De Leergang Management Betaald Voetbal is hét opleidingsprogramma voor professionals in het betaald voetbal. Deelnemers aan deze opleiding werken op strategisch niveau aan de ontwikkeling van zichzelf en hun club. Hierbij verkrijgen zij inzicht in de verschillende onderdelen van een BVO. Ben jij werkzaam voor een BVO en enthousiast geraakt? Neem dan contact op via expertise@knvb.nl voor meer informatie.

KNVB Expertise

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven