Kansen creëren in crisistijd

Redactie
KNVB Media
7 april 2020, 9:45

De wereld ziet er op dit moment heel anders uit waardoor er momenteel wellicht iets anders van je gevraagd wordt op het gebied van sponsoring en partnerships. Commercieel scoren in crisistijd is een lastige opgave als voetbalclub wanneer bedrijven in de overlevingsmodus staan. Desalniettemin is dit ook een tijd waarin iedereen elkaar juist nu hard nodig heeft. De vraag is: hoe speel je hier op in?

Samen met trainer Ayman willen we jou de mogelijkheid geven om deel te nemen aan de online training: Kansen Creëren in Crisistijd, op 14 april 09:30 – 11:00 uur. Deze online training geeft je concrete handvatten hoe je in deze moeilijke tijden toch impact kunt maken om enerzijds top of mind te blijven bij relaties en anderzijds de gunfactor te vergroten op het moment dat er weer gescoord kan worden.

Aanmelden voor de training kan t/m 13 april door een mail te sturen naar expertise@knvb.nl. Doe dit op tijd zodat we daarna een uitnodiging kunnen sturen via een online programma. Deze training is bedoeld voor alle commercieel medewerkers binnen de BVO’s en bieden wij gratis aan. Echter, als collega’s van andere afdelingen geïnteresseerd zijn in de training, dan zijn zij meer dan welkom om deel te nemen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven