KNVB Expertise Traineeproject

Redactie
KNVB Media
15 augustus 2019, 11:00

KNVB Expertise Traineeproject Dit jaar biedt KNVB Expertise clubs weer de mogelijkheid om gebruik te maken van een Traineeproject. In tegenstelling tot eerdere projecten is dit jaar het doel om meerdere clubs per project te bedienen. KNVB Expertise is daarom op zoek naar een idee of project waar meerdere clubs baat bij hebben. Vervolgens zal een gemotiveerde young professional zich bezighouden met de implementatie van dit idee door zich op te werpen als projectleider. Grijp deze kans met beide handen aan en ga in gesprek met KNVB Expertise door een mail te sturen naar Expertise@knvb.nl.

Voorbeelden

De afgelopen jaren heeft KNVB Expertise BVO’s de mogelijkheid gegeven om gebruik te maken van een Traineeproject: het inzetten van een trainee als junior adviseur, projectleider, business analist of personal assistent voor directie. Clubs als De Graafschap, FC Utrecht, Top Oss, FC Eindhoven, Willem II en de ECV hebben hier in het verleden met veel plezier gebruik van gemaakt.

Het traineeproject vanuit KNVB Expertise is voor FC Utrecht een echte toevoeging gebleken. De trainee is aan de slag gegaan met een in samenwerking geformuleerde opdracht en heeft deze succesvol afgerond, iets wat ons absoluut verder heeft geholpen!

Zo heeft FC Utrecht afgelopen seizoen een trainee betaald voetbal van KNVB Expertise ingezet als projectleider voor het implementeren van een nieuw CRM-systeem voor FC Utrecht Business. Door als projectleider de schakel te zijn tussen medewerkers, sponsoren, ICT-experts en andere betrokkenen is het nieuwe systeem met succes geïmplementeerd.  

De Graafschap heeft op haar beurt een trainee ingezet bij het verder ontwikkelen van het beleidsplan en om de overstap te maken naar een andere kledingleverancier.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vraagstukken waar meerdere clubs tegelijkertijd mee geholpen kunnen worden en daar wil KNVB Expertise op inspelen. Voldoet jouw project aan onderstaande criteria? Meld je dan snel aan via Expertise@knvb.nl.

 

Laatste artikelen

Terug naar boven