UEFA Certificate in Football Managementopleiding

Redactie
KNVB Media
17 oktober 2018, 10:45

Op 17 en 18 oktober dient de KNVB Campus als toneel voor de 1e seminar van de UEFA Certificate in Football Managementopleiding. Plaats van handelen is het moderne trainingscentrum waar 22 medewerkers uit het Nederlands betaald voetbal en 12 medewerkers vanuit andere internationale bonden voor twee dagen bijeenkomen. Het centraal gestelde thema is ‘An Introduction to Football Management’.

Onderwerpen als ‘the Organisation of World Football’, ‘Strategic Management’ en ‘Club Licensing’ zullen het speelveld domineren van deze eerste seminar. De opleiding dendert hierna verder met een drietal online modules alvorens de groep in februari 2019 weer bijeenkomt voor de tweede seminar op de KNVB Campus. De opleiding bestaat in totaal uit 3 seminars en 6 online modules welke gericht zijn op het ontwikkelen van de theoretische en praktische kennis van managers in het Europese voetbal en de verspreiding van moderne managementtechnieken en Best Practices tussen nationale bonden en hun belanghebbenden (zoals de clubs).

De 22 Nederlandse deelnemers zijn grotendeels afkomstig van de BVO’s uit de Eredivisie en Keuken Kampioen divisie. Daarnaast zijn ook medewerkers van de KNVB, Coöperatie Eerste divisie en Eredivisie CV vertegenwoordigd. We wensen alle deelnemers veel succes toe!

Mocht je vragen hebben over de opleidingen van KNVB Expertise? Neem dan contact op met expertise@knvb.nl

Laatste artikelen

Terug naar boven