Terugblik - Masterclass voor Toezichthouders in het Betaald Voetbal

Redactie
KNVB Media
12 februari 2018, 16:30

Op 22 november 2017 vond de “extra Masterclass voor Toezichthouders in het Betaald Voetbal” plaats op de KNVB Campus in Zeist. Van de in totaal 15 deelnemers was het voor een groot aantal deelnemers een terugkomdag na hun aanwezigheid bij de serie masterclasses van het afgelopen seizoen. Daarnaast mochten wij ook enkele nieuwe toezichthouders verwelkomen.

Jan Stolker van de Erasmus School of Governance trapte de dag af door enkele kernpunten van de vorige masterclasses aan te halen. Vervolgens nam Bartel Berkhout, van de Nyenrode Business University, het woord. In een interessant en interactief praatje sprak hij over “Duurzaam leiderschap” en de impact die een toezichthouder op de lange termijn kan hebben. In het tweede gedeelte van de masterclass deelde Jan Smit (voorzitter RvC KNVB) zijn ervaringen uit zijn tijd als Voorzitter van Heracles Almelo, daarnaast gaf hij zijn visie op zijn huidige rol als Voorzitter van de RvC van de KNVB. Na een einddiscussie onder leiding van Jan Stolker, werd de geslaagde dag afgesloten met een diner op de KNVB Campus.

Vanaf januari zal de nieuwe serie “Masterclasses voor Toezichthouders in het Betaald Voetbal” weer van start gaan. Deze serie zal net als de serie van vorig seizoen uit drie modules bestaan. In de eerste module, op 26 januari 2018, is het thema ‘Dynamiek in de Boardroom’. De tweede module (16 maart 2018) zal draaien om het thema ‘Finance, Audit & Control’ en de laatste module (25 mei 2018) gaat om ‘Club- & Stakeholder management’. Het is voor toezichthouders mogelijk om alle drie deze modules te volgen, of aan een of twee losse modules deel te nemen.

Ben jij of ken jij een toezichthouder in het betaald voetbal? Meld je dan nu aan via expertise@knvb.nl, óf attendeer een toezichthouder op deze serie masterclasses! Voor extra informatie over de masterclasses, verwijzen wij graag naar de brochure.

.

Laatste artikelen

Terug naar boven