Voorstelronde nieuwe werknemers

Redactie
KNVB Media
10 oktober 2018, 17:00

In september zijn er twee nieuwe werknemers gestart binnen het KNVB Expertise team. Zo is Sebastiaan Ferman gestart als Trainee Betaald Voetbal en heeft hij zich aan het KNVB Expertise team verbonden voor de komende twee seizoenen. Daniël Jellema is eveneens voor twee seizoenen verbonden aan het KNVB Expertise team ten behoeve van zijn master Sportmanagement & Sportbeleid aan de Universiteit Utrecht. Hij zal de eerste 1,5 jaar van zijn master meedraaien in het team van woensdag tot en met vrijdag. Het laatste halfjaar van zijn master zal hij een afstudeeronderzoek uitvoeren. Ze stellen zich beide aan u voor:

Sebastiaan Ferman
Mijn naam is Sebastiaan Ferman en ik ben sinds 19 augustus begonnen bij de KNVB Expertise als Trainee Betaald Voetbal. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Amsterdam. Na een bachelor Bedrijfskunde en een master International Business Management with Finance aan de Heriot-Watt University in Edinburgh heb ik er voor gekozen om in de voetbal industrie te gaan werken. Hiermee is de wens om van mijn hobby mijn werk te maken in vervulling gegaan. In mijn vrije tijd voetbal, golf, wielren en ski ik heel graag. Ik ga mij de komende twee jaar inzetten om van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor KNVB Expertise en daarmee voor alle clubs in het betaald voetbal.

Daniël Jellema
Ik ben Daniël Jellema, 26 jaar en woon achtend in Amsterdam. Afgelopen schooljaar heb ik de bachelor Business Studies afgerond, waarna ik, sinds deze week, ben gestart met mijn 2-jarige master Sportmanagement & Sportbeleid aan de Universiteit Utrecht. Het betreft een duale master, waarbij ik op maandag en dinsdag naar school moet en woensdag tot en met vrijdag naar de KNVB. Ongeveer 3 jaar geleden kwam ik voor mijzelf tot het inzicht dat ik werkzaam wil zijn binnen de bedrijfstak Betaald Voetbal. Ik ben daarom ook erg trots en blij dat ik vanaf nu deel mag uitmaken van het Expertise Team van de KNVB. Onderdeel uitmaken van het Expertise Team, waarbij verschillende facetten van de bedrijfstak Betaald Voetbal en verschillende clubs de revue passeren, maken deze stage tot een ideale leeromgeving voor de ambities die ik heb. Binnen het Expertise Team zal ik mij voornamelijk bezighouden met de Benchmark Betaald Voetbal, de community finance en de community directieleden. Tot slot zal ik volgend jaar mijn masterscriptie schrijven.

 


Laatste artikelen

Terug naar boven