Voorstelronde nieuwe werknemers

Redactie
KNVB Media
24 september, 17:00

In september zijn er twee nieuwe werknemers gestart binnen het KNVB Expertise team. Zo is Rutger Veenema gestart als Trainee Betaald Voetbal en heeft hij zich aan het KNVB Expertise team verbonden voor de komende twee seizoenen. Brian Donderwinkel doet zijn afstudeeronderzoek binnen het KNVB Expertise team en zal daarnaast ook meedraaien in het team. Ze stellen zich beide aan u voor:

Rutger Veenema
Mijn naam is Rutger Veenema en ik ben sinds begin september onderdeel van het KNVB Expertise team in de functie van Trainee Betaald Voetbal. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Amsterdam. Na een bachelor Economie en een master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht is het bloed toch gekropen waar het niet gaan kan en heb ik gesolliciteerd bij de KNVB. Hiermee is de wens om van mijn hobby mijn werk te maken in vervulling gegaan.
In mijn vrije tijd zit ik veel op mijn wielrenfiets, train ik op dit moment voor de New York Marathon, bezoek ik met vader veel voetbalwedstrijden en geniet ik volop van de stad Amsterdam met vrienden.
Ik ga mij de komende twee jaar inzetten om van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor KNVB Expertise en daarmee voor alle clubs in het betaald voetbal.

Brian Donderwinkel
Mijn naam is Brian Donderwinkel, 25 jaar en woonachtig in Arnhem. De afgelopen jaren heb ik in Groningen Sportkunde gestudeerd en per september studeer ik af bij het KNVB Expertise team. Het komende seizoen zal ik mij bezighouden met ‘nieuwe verdienmodellen voor BVO’s’. Verder draai ik volledig mee in het Expertise team en zal ik verschillende projecten oppakken.
Mijn vrije tijd staat uiteraard in het teken van sport. Zowel het actief beoefenen als de passieve kant. In de weekenden bezoek ik graag voetbalwedstrijden met vrienden.
De KNVB is voor mij een hele mooi plek voor mijn afstuderen en ik heb dan ook veel zin om dit seizoen aan de slag te gaan, hierbij hoop ik samen met het team mooie dingen te bereiken!


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven