Voorstelronde nieuwe medewerkers

Redactie
KNVB Media
27 augustus, 16:00

In september zijn er twee nieuwe werknemers gestart binnen het KNVB Expertise team. Tijn Koolen is gestart als junior clubadviseur en heeft zich aan KNVB Expertise verbonden voor de komende twee seizoenen. Lotte Nozeman is eveneens voor twee seizoenen verbonden aan het KNVB Expertise team ten behoeve van haar master Sportmanagement & Sportbeleid aan de Universiteit Utrecht. Zij zal de eerste 1,5 jaar van haar stage drie dagen per week in het team meedraaien. Het laatste halfjaar zal zij een afstudeeronderzoek uitvoeren. Ze stellen zich beide voor:

Tijn Koolen:

Mijn naam is Tijn Koolen, ik ben 25 jaar en woonachtig in Utrecht. Sinds 1 augustus ben ik in dienst bij KNVB Expertise als Junior Clubadviseur. Na mijn studies Strategic Management en International Marketing maak ik nu de overstap van Just Eat Takeaway.com terug naar KNVB Expertise. Vier jaar geleden heb ik hier namelijk al 9 maanden stage mogen lopen, en de betaald voetbalwereld bleef me al die tijd toch trekken. In mijn vrije tijd voetbal, squash en kook ik graag. Het komende jaar kunnen jullie bij mij terecht voor de communities marketing en commercie, net als voor het Fanonderzoek, de Fieldtrip en het Kenniscongres. Vol enthousiasme sta ik komend jaar klaar voor alle clubs!

Lotte Nozeman:

Ik ben Lotte Nozeman, 23 jaar en woon in Utrecht. Na het afronden van mijn bachelor Sociale Geografie en Planologie in 2020 start ik volgende maand met de masteropleiding Sportbeleid en Sportmanagement aan Universiteit Utrecht. Onderdeel van deze opleiding is stage lopen en ik ben dan ook verheugd om de komende twee jaar het team van KNVB Expertise te mogen versterken. De sportwereld heeft mij altijd al gefascineerd en de laatste jaren in toenemende mate specifiek de voetbalwereld. Een stage binnen de bedrijfstak Betaald Voetbal is dan ook een ideale leeromgeving en een mooie eerste carrièrestap. Zelf sta ik niet op het voetbalveld, maar rijd ik liever rondjes op de ijsbaan of ga ik op een verre reis. Wel support ik tijdens wedstrijden graag vanaf de tribune of thuis en daarnaast ook de komende periode vanuit mijn functie als stagiair om de BVO’s verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven