Kennisbijeenkomst Community Commercie

25 november 2020
11:00-12:00
Online

Zet woensdag 25 november van 11:00 - 12:00 uur snel in je agenda! KNVB Expertise organiseert dan een online kennisdelingssessie voor de community commercie. In dit uur proberen we je te inspireren door de volgende thema's:

Partnershiponderzoek. We gaan een onepager van het partnershiponderzoek delen met daarin de belangrijkste resultaten. Dus ook als je niet mee hebt gedaan aan het onderzoek is dit super relevant! Aan bod komen: hoe waarderen de partners de relatie met de club, wat is de impact door Covid-19 en hoe ziet de partner de toekomst met de club voor zich?

B2C > B2B. Fortuna Sittard gaat samen met COMPUTD een presentatie geven wat er mogelijk is met data science op het gebied van acquisitie. Fortuna Sittard werkt sinds kort met COMPUTD om hun fans beter te leren kennen op werkgerelateerd niveau. Deze fan is daarna eenvoudiger te benaderen voor acquisitie als toekomstige sponsor. Bekijk hier alvast wat COMPUTD voor service kan verlenen.

B2B > B2C. Een good practice door SBV Excelsior wordt gegeven hoe je partners en sponsoren kan inzetten om fans te bereiken nu ze niet naar het stadion kunnen komen. Hierdoor bereik je de fans en heeft de sponsor zichtbaarheid. Een win-win situatie.

LET OP: Wil je deze sessie niet missen? Mail dan naar sebastiaan.ferman@knvb.nl zodat je in de week van 25 november de Teams link krijgt. Deel dit bericht vooral met collega's die dit niet mogen missen!

 

25 november 2020
11:00-12:00
Online (Teams)
Online

Terug naar boven