ESSMA: Summit Uniting The Stadium Industry

22 januari 2019 tot 23 januari 2019
Lissabon

We nodigen je graag uit voor de 5e editie van de ESSMA Summit die zal plaatsvinden op 22 en 23 januari 2019 in Estádio do Dragão (Porto, Portugal). Na een succesvolle editie in Dublin eerder dit jaar waar we meer dan 350 deelnemers konden verwelkomen, zal ook de 2019 editite onwaarschijnlijk een succes worden. Net als tijdens vorige editites bestaat het programma uit een combinatie van keynote presentaties, in-depth seminaries, een stadion tour, een bezoek aan het FC Porto museum en tal van netwerkmogelijkheden. Het evenement wordt georganiseerd door de European Stadium & Safety Management Association (ESSMA) in samenwerking met European Leagues en ECA (European Club Association). De Summit heeft als doel om jouw netwerk binnen de stadionindustrie te verbreden en om in contact te komen met andere Europese collega’s en best practices uit te wisselen in een unieke setting.

Klik hier voor het volledige programma van de ESSMA Summit:  ESSMA Summit 2019, programmaType

Stadions en clubs kunnen deelnemen aan een voordelig tarief van €375 (i.p.v. €575). Schrijf je in t.e.m. 4 december 2018 en geniet van deze early brid promoties.

Hoe inschrijven?
-Ga naar https://essmasummit.eu/ticket-options-stadium-members
- Kies je ESSMA Summit pakket
- Vul het registratieformulier in en personaliseer je programma
- Vervolledig je registratie via ‘pay now’

Meer informatie over de ESSMA Summit, het volledige programma, bevestigde sprekers, etc. kan je terugvinden op www.essmasummit.eu.

Gelieve deze uitnodiging te delen met je collega’s binnen de club die zich bezighouden met stadion veiligheid, stadium management en marketing. Keynote sessies en seminars zijn gelinkt aan ESSMA’s zes expertisegebieden: Fan Experience & Hospitality, Pitch Management, Safety & Security, Construction & Development, SMART & Sustainability en Operations & Ticketing.

We kijken ernaar uit om veel club vertegenwoordigers te ontmoeten tijdens onze 5eESSMA Summit. Tot in Porto!

23 januari 2019
22 januari 2019
Estadío Do Dragão
Lissabon

Aankomende evenementen

Terug naar boven