Growth Hacking Training

26 februari 2020
Zeist

Growth Hacking Training

Wil je snel groei realiseren voor je club met minimale middelen, zonder uitgebreide (marketing)strategie en grote marketingbudgetten, kom dan op 26 februari a.s. naar de training Growth Hacking.

Growth Hacking kenmerkt zich door data gedreven experimenten, online marketing, creativiteit en innovatie. Het succes van Growth Hacking binnen jouw eigen club is mede afhankelijk van digitale vaardigheden. Tijdens de training leer je de juiste technische ‘skills’ en word je in staat gesteld gebruik te maken van de belangrijkste ‘tools’.

Ben jij marketingmanager en verantwoordelijk voor de groei of innovatie binnen je club?
Meld je dan snel aan voor de Growth Hacking training van KNVB Expertise.

KNVB Expertise bieddt de training speciaal voor clubmedewerkers aan voor een gereduceerde prijs van € 150,-  (excl. BTW) per deelnemer, inclusief lunch en alle benodigde trainingsmaterialen.

Voor deze training geldt een maximum van 20 deelnemers. Wanneer er meer dan 20 aanmeldingen zijn, kijk wij naar een evenwichtige verdeling van de clubs/divisies.

Aanmelden voor deze dag kan t/m 13 februari door een mail te sturen naar expertise@knvb.nl. Op 14 februari hoor je van ons of je geselecteerd bent voor de training.

Wij kijken uit naar een leerzame dag! Mocht je nog vragen hebben over de training dan horen wij dit uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
KNVB Expertise

Note: de gehele training is in het Engels.

26 februari 2020
Bondsbureau
KNVB Campus
Zeist

Terug naar boven