Sponsoring

KNVB Expertise gelooft in de kracht en het belang van sponsoring in het betaald voetbal. Om deze reden proberen wij meer inzicht te verkrijgen in de redenen van verbondenheid, wensen en behoeften van (potentiële) sponsoren bij BVO’s en hier vervolgens op in te spelen door relevante vernieuwende sponsorconcepten inzichtelijk te maken voor BVO’s. Met deze inzichten kunnen BVO’s beter inspelen op de wensen en behoeften van (potentiële) sponsoren en zo nog betere partnerships voor zowel de BVO als de sponsor te creëren.

Deze doelstelling brengen wij in de praktijk door vragen te beantwoorden zoals ‘Hoe sluiten BVO's partnerships die voor zowel BVO's als sponsoren van toegevoegde waarde zijn?’, maar ook vragen vanuit de club te beantwoorden zoals ‘Hoe exploiteer je als club je stadion en horeca zo efficiënt mogelijk?’.

Door antwoorden op dit soort vragen te beantwoorden middels onderzoek en deze vervolgens aan de hand van informatievoorziening, kennisdeling, opleiding, maatwerk en advies voor clubs terug te koppelen, proberen wij de BVO’s zo goed mogelijk te ondersteunen op dit thema. Dit gebeurt door middel van jaarlijks terugkerende onderzoeken, maar ook door op basis van behoeften van de clubs de focus te leggen op specifieke thema's.

 

Terug naar boven