Kennisdeling

KNVB Expertise faciliteert verschillende vormen van kennisdeling voor BVO's. De kennisdeling wordt zowel schriftelijk gedeeld, als in de vorm van bijeenkomsten gefaciliteerd. Bijeenkomsten die KNVB Expertise in het kader van kennisdeling organiseert, zijn vaak bijeenkomsten naar aanleiding van uitgevoerde onderzoeken. In deze bijeenkomsten presenteert KNVB Expertise de uitgevoerde onderzoeken en formuleert initiatieven en activiteiten die clubs kunnen toepassen bij hun eigen organisatie. Daarnaast worden vaak clubs of externe partijen uitgenodigd om hun kennis en ervaringen te delen op specifieke thema’s.

De grootste bijeenkomst van KNVB Expertise in het kader van kennisdeling is het jaarlijkse Kenniscongres Betaald Voetbal, een evenement waar meer dan 200 medewerkers van BVO’s op afkomen. Op deze dag komen er meerdere sprekers aan bod die trends en ontwikkelingen in het voetbal bespreken, daarnaast kunnen medewerkers van BVO's aansluiten bij functiespecifieke breakoutsessies. Daarnaast worden er door het jaar heen verschillende bijeenkomsten georganiseerd gericht op de Communities Marketing, Commercie en Finance. 

Tenslotte staat ook elk jaar de Fieldtrip op de planning. Een reis naar het buitenland waarin verscchillende clubs worden aangedaan om inspiratie op te doen en kennis te delen. 

 


Terug naar boven